Jordgubbsspöken

Enkelt Halloweenpyssel, chokladdoppade jordgubbar som ser ut som spöken. Jordgubbsspöken är både gott och roligt att äta.

Betyg (1 st)

Ingredienser

färska jordgubbar
vit choklad
1 msk äggvita
1/2-1 dl Dansukker Florsocker
1 1/2 tsk kakao

Instruktioner

Idag finns det färska jordgubbar året om och det har vi använt till de här jättesöta och goda spökena.

Se till att jordgubbarna är rena och fina. Välj jordgubbar som kan stå upp eller jämna till dem. Smält chokladen över vattenbad. Håll i blomfästet på jordgubbarna och doppa dem i den smälta chokladen. Ställ på ett bakplåtspapper för att torka. Rör samman äggvita, florsocker och kakao och fyll i en spritspåse av plast. Klipp av yttersta spetsen på påsen och spritsa ögon och mun på spökena.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Kokos och karamellpopcorn

Fredagsmys

Fredag är kanske veckans absolut bästa dag och fredagsmys är det bästa sättet att fira arbetsveckans slut. Vi har recepten till din myskväll!

Våfflor med salt karamell, banan och bär

Bjud på frasiga våfflor

Bjud på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt och andra toppings.

Blondies med krusbärsmarmelad

Baka i långpanna

Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.

Varm kaffedryck

Värmer gott när det är kallt

Här hittar du varianter på te, kaffe och varm choklad. Recept som passar allt ifrån att ta med sig ut i termos, till att avnjuta hemma, morgon, eftermiddag eller kväll.

Citrusmarmelad med saffran

Citrusmarmelader

Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig. Använder du dessutom vårt Syltsocker gör du din egen marmelad på några minuter.

Brownie med mjölkchokladganache och pekannötter

Ljuvlig choklad

Mmm! Finns det något godare än en riktigt fyllig och smarrig chokladkaka som får livsandarna att jubla. Som en extra guldkant på tillvaron eller som avslutning på en god måltid.