
Låt dig inspireras!
Härliga jordgubbstider
Sommaren – härliga jordgubbstider! Nu gäller det att ta vara på alla jordgubbar. De är givetvis goda att äta som de är, men låt dig gärna inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Afternoon Tea
Det mest typiska inslaget i den engelskinspirerade eftermiddagsfikan, förutom själva teet, är nog sconesen. Men även söta bakverk passar fint som tillbehör.

Kladdkakor
Kladdkakan kan varieras med smaker som hasselnöt, kokos och chili och den kan även göras helt glutenfri. Servera med grädde eller glass och gärna några färgglada bär!

Blåbär – skogens bästa bär
Blåbär är väl ändå skogens bästa bär. Ta vara på skogens blåbär och använd för att baka paj, göra sylt och kräm.

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept. Med Dansukker Syltsocker kan du enkelt göra din egen sylt på 5 minuter.

Etikettmaskinen
Gör enkelt fina etiketter och bordsplaceringskort i olika mönster och färger.

Gör din egen glass
Gör din egen glass i sommar! För varför köpa glass om du kan göra den helt själv?

Godsaker med Muscovado- rörsocker
Här har vi samlat godis och bakverk där Muscovadorörsockrets läckra aromer får sällskap av allt från mandel och nötter till mörk choklad och kardemumma.

Baka med citron och apelsin
Citrus är uppfriskande och syrligt men passar även bra i kombination med andra smaker som choklad och kola.

Pannkakor
Pannkakor är perfekta som mellanmål, utflyktsmat, brunch eller efterrätt – och så är de lätta att variera med olika goda tillbehör.

Fredagsmys
Fredag är kanske veckans absolut bästa dag och fredagsmys är det bästa sättet att fira arbetsveckans slut.

Ljuvlig choklad
Mmm! Finns det något godare än en riktigt fyllig och smarrig chokladkaka som får livsandarna att jubla.

Himmelska hallon
Våra himmelska hallon är med sin söta smak perfekt till bakverk och desserter.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Kanelbullens dag
Fira Kanelbullens dag 4 oktober – ladda upp med kanel och pärlsocker, hugg in på något av våra välbeprövade recept och bjud in någon som du tycker om. Hembakat är godast!

Baka med äpple och päron
Skörda från din trädgård eller plocka dem i butik och baka med äpple och päron! Paj är inte det enda du kan baka med äpple och päron, utan frukterna passar i många spännande bakverk och desserter.

Blåbär – skogens bästa bär
Blåbär är väl ändå skogens bästa bär. Blåbärssäsongen brukar ta fart i juli och kan sträcka sig en bit in på hösten. Ta vara på skogens blåbär och använd för att baka paj, göra sylt och kräm.

Sylta och Safta
Att koka sin egen sylt och saft är både enkelt och gott. Sockret lyfter fram smaken på bären och frukterna som du använder och ger ditt mästerverk längre hållbarhet.

Läckert med lingon
Visst är det läckert med lingon! Dessutom har bären många användningsområden. Vi använder lingonen bland annat i kakor, till sylt eller varför inte göra lingonsaft?

Chutney - kryddstark smaksättare
Chutney har sitt ursprung i den indiska matlagningen och består oftast av inkokt frukt, socker och kryddor. Chutney passar till det mesta och är en kryddstark smaksättare.