
Baka
Doften av nybakat. Finns det något bättre? Oavsett om det är småkakor, en paj eller ett matbröd som du ska baka hittar du receptet hos oss. Kavla upp ärmarna och sätt igång!

Ljuvlig choklad
Mmm! Finns det något godare än en riktigt fyllig och smarrig chokladkaka som får livsandarna att jubla.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Baka med citron och apelsin
Citrus är uppfriskande och syrligt men passar även bra i kombination med andra smaker som choklad och kola.

Afternoon Tea
Det mest typiska inslaget i den engelskinspirerade eftermiddagsfikan, förutom själva teet, är nog sconesen. Men även söta bakverk passar fint som tillbehör.

Godsaker med Muscovadorörsocker
Här har vi samlat godis och bakverk där Muscovadorörsockrets läckra aromer får sällskap av allt från mandel och nötter till mörk choklad och kardemumma.

Baka med äpple och päron
Paj är inte det enda du kan baka med äpple och päron, utan frukterna passar i många spännande bakverk och desserter.

Kladdkakor
Kladdkakan kan varieras med smaker som hasselnöt, kokos och chili och den kan även göras helt glutenfri. Servera med grädde eller glass och gärna några färgglada bär!
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Kanelbullens dag
Fira Kanelbullens dag 4 oktober – ladda upp med kanel och pärlsocker, hugg in på något av våra välbeprövade recept och bjud in någon som du tycker om. Hembakat är godast!

Baka med äpple och päron
Skörda från din trädgård eller plocka dem i butik och baka med äpple och päron! Paj är inte det enda du kan baka med äpple och päron, utan frukterna passar i många spännande bakverk och desserter.

Blåbär – skogens bästa bär
Blåbär är väl ändå skogens bästa bär. Blåbärssäsongen brukar ta fart i juli och kan sträcka sig en bit in på hösten. Ta vara på skogens blåbär och använd för att baka paj, göra sylt och kräm.

Sylta och Safta
Att koka sin egen sylt och saft är både enkelt och gott. Sockret lyfter fram smaken på bären och frukterna som du använder och ger ditt mästerverk längre hållbarhet.

Läckert med lingon
Visst är det läckert med lingon! Dessutom har bären många användningsområden. Vi använder lingonen bland annat i kakor, till sylt eller varför inte göra lingonsaft?

Chutney - kryddstark smaksättare
Chutney har sitt ursprung i den indiska matlagningen och består oftast av inkokt frukt, socker och kryddor. Chutney passar till det mesta och är en kryddstark smaksättare.