Baka med
sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset. En paj eller kaka fylld med fräscha, syrliga bär är perfekt för eftermiddagsfikan. Ta vara på sommarens bär och fira att det är semester!

Pinocciotårta

Poptarts

Tigerkaka med blåbärsripple

Browniepizza

Pizookie

Somrig cheesecake med citron och plommon

Blondies med krusbärsmarmelad

Jordgubbstarte

Chokladkaka med hallonmousse

Kanderade blommor

Trevligt att dekorera kakor, tårtor, godis och desserter med.

Plocka torra, fina blommor t ex syréner, violor eller rosor. Doppa eller pensla blombladen med äggvita. Doppa dem därefter i Finkornigt Strösocker. Lägg på galler så att de torkar.

Festtårta med sommarsmak

Sommarpaj

Fragilité med blåbär- och hallonmousse

Sockerkaka med sommarbär

Lättlagad bärkaka i långpanna

Jordgubbscheesecake med rabarberkompott

Tårtan stannar på fatet!

Lägg en liten klick sirap på fatet under tårtan så glider den inte fram och tillbaka när du skär den.

Budapestrulle med hallonsylt och persika

Tartletter med vaniljkräm

Jordgubbstårta med passionscurd

Minicheesecakes med hallonswirl

Rulltårta med jordgubbsmousse och lavendelsocker

Björnbärsbiskvi i långpanna

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Våffeldagen

Den 25 mars firar vi Våffeldagen. Och vad passar då bättre än att bjuda på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt.

Påskens godsaker

Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.

Pannkakor

Barn älskar pannkakor. Och det gör vuxna med. Pannkakor är perfekta som mellanmål, utflyktsmat, brunch eller efterrätt – och så är de lätta att variera med olika goda tillbehör.

Citrusmarmelader

Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig.

Värmer gott när det är kallt

Varma drycker är bra under alla årstider i vårt lynniga, nordiska klimat. Men framförallt uppskattas de att värma sig med på vintern efter en tur i skidbacken.

Se till att du har svenskt socker i påsen.

När du väljer vårt svenska strösocker bidrar du till att stötta skånska sockerbetsodlare samtidigt som Sveriges inhemska produktion av livsmedel bevaras och stärks. Något som är viktigare än någonsin just nu. Läs varför här.