Tranbärsbiscotti

ca 40 stycken

45 min + ett dygn vila

Betyg (11 st)

Ingredienser

100 g tranbär
3 dl Dansukker Farinsocker
100 g smör, rumstempererat
3 ägg
6 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
1 tsk kardemumma, malen
1 tsk kanel, malen

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 °C, över- och undervärme.

Dela tranbär i mindre bitar och ställ åt sidan. Rör farinsocker och smör poröst. Tillsätt ett ägg i taget. Blanda alla torra ingredienser i en skål och vänd ner i smeten. Blanda i tranbären.

Dela degen i 4 bitar som rullas till längder. Lägg längderna på plåtar med bakplåtspapper och platta ut dem lite. Grädda skorporna mitt i ugnen ca 15 minuter.

Stäng av ugnen och skär längderna i sneda bitar och sära på dem. Ställ tillbaka plåtarna i ugnen för att eftertorka några timmar.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Kokos och karamellpopcorn

Fredagsmys

Fredag är kanske veckans absolut bästa dag och fredagsmys är det bästa sättet att fira arbetsveckans slut. Vi har recepten till din myskväll!

Våfflor med salt karamell, banan och bär

Bjud på frasiga våfflor

Bjud på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt och andra toppings.

Blondies med krusbärsmarmelad

Baka i långpanna

Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.

Varm kaffedryck

Värmer gott när det är kallt

Här hittar du varianter på te, kaffe och varm choklad. Recept som passar allt ifrån att ta med sig ut i termos, till att avnjuta hemma, morgon, eftermiddag eller kväll.

Citrusmarmelad med saffran

Citrusmarmelader

Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig. Använder du dessutom vårt Syltsocker gör du din egen marmelad på några minuter.

Brownie med mjölkchokladganache och pekannötter

Ljuvlig choklad

Mmm! Finns det något godare än en riktigt fyllig och smarrig chokladkaka som får livsandarna att jubla. Som en extra guldkant på tillvaron eller som avslutning på en god måltid.