Här hittar du våra receptbroschyrer att ladda ner som PDF eller beställa hem i tryckt format. Alla broschyrer är gratis! Max 5 broschyrer per beställning.

Duka upp i sommar

Det svenska sommarskafferiet dignar av härliga frukter och bär och sommarledigheten är den perfekta tiden att skämma bort familj, vänner – och sig själv – med hemgjorda njut­ ningar till både vardags och fest. Här bjuder vi på recept på allt från lyxiga sylter och kryddiga geléer till svalkande sommardrycker och soppor, spännande och lättlagade dess­ erter och roliga inläggningar. Smaksäkra godsaker till allt från frukostmackan till kvällsdrinken. Låt dig inspireras och väl smaka!

PDF

Jul med smak av svensk sirap!

Här bjuder vi på våra godaste recept som förgyller både lussefika, glöggmingel, tomte-väntan och julbord. Alla är bakade och blandade med Sveriges enda svenska sirap – Dansukkers. Njut!

Det enda svenska strösockret!

Nu har vi tagit fram en ny design på vårt Från Sverige-märkta strösocker. Allt för att göra det enklare för dig att välja svenskt!

Pepparkakor

Finns det något bättre än doften av nybakade pepparkakor? Ja, det skulle väl i så fall vara smaken av dem.

Julgodis

Julgodis är ett måste för alla som gillar sötsaker. Duka fram hemgjord knäck, kola, praliner och tryfflar på godisbordet.

Baka med saffran

Saffran har en härlig rund och aromatisk karaktär som passar perfekt i bakning och är en uppskattad krydda världen över.

Julens godaste recept

Det är få tider på året som är så mysiga som runt jul. Här hittar du julens bakverk, godis, pyssel, drycker, mat och desserter.