Brun Farin Strö

Brun Farin Strö

Brun Farin Strö består av sockerkristaller och mörkbrun rörsockersirap. Brun Farin Strö är något av en okänd krydda som ger en ny pikant smakupplevelse. Inte bara i desserter och bak utan också i marinader, såser, förrätter och huvudrätter, både med fisk och kött.

Mått och vikt: Brun Farin Strö
1 dl = ca 90 g
1 msk  = ca 15 g
1 tsk = ca 5 g

Tips
- Om du blandar 120 g Brun Farin med 380 g socker så får du 500 g Ljus Farin.
- Brun Farin Strö är gott i matlagning. Prova gärna att rulla kycklingfiléer lätt i Brun Farin Strö innan du steker dem. Gott!
- Lite Brun Farin Ströi paneringen till fisk ger en ny spännande smak.
- Byt ut en kopp strösocker mot en kopp Brun Farin Strö nästa gång du bakar chokladkaka. Det ger extra smak på kakan.
- Det blir finare färg på vetebullarna om man byter ut strösockret mot Brun Farin Strö i fyllningen.
- Byt ut strösockret mot Brun Farin Strö eller Råsocker Strö i sockerkakssmeten. Det blir både godare och ger en trevligare färg på kakan.

Näringsvärde per 100 g

Energi 1650 kJ/390 kcal
Fett 0 g
- varav mättat fett 0 g
Kolhydrat 97 g
- varav sockerarter 88 g
Protein 0 g
Salt 0,02 g


Recept

Recept med Brun Farin Strö »


Upptäck sockrets stora smakvärld »
Frågor & Svar »
Här finns våra produkter »