Gelésocker Multi
Frukttårta med gelé, mousse, pannacotta och pudding – nu kan du snabbt och lätt göra det hela själv. Gelésocker Multi innehåller vegetabiliskt geleringsmedel (karragenan och fruktkärnmjöl) och kan användas till en lång rad gelade desserter i stället för gelatin. Gelésockret ger en bra konsistens ihop med både vatten, fruktjuicer och mjölkprodukter – enkel och bekväm att använda!
Mått och vikt: Gelésocker Multi
1 dl = ca 95 g
Film: Se hur enkelt du gör pannacotta »
Recept: Recept på pannacotta »
Näringsvärde per 100 g
Energi | 1687 kJ/397 kcal |
Fett | 0 g |
- varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 99 g |
- varav sockerarter | 99 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0,02 g |
Recept

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider
Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.