Adventsbröd

Adventsbröd till alla julens helger. Baka ditt eget adventsbröd och njut av en härlig frukost med nybakat bröd. Toppa med cashewnötter.

1 bröd

Betyg (13 st)

Ingredienser

100 g rumsvarmt smör eller margarin
1 dl Dansukker Farinsocker
2 ägg
2 1/2 dl gräddfil
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
2 dl kokosflingor
1 dl russin

Till formen
smör eller margarin
vetemjöl

Garnering
1 dl cashewnötter

Instruktioner

Rör matfett och socker smidigt. Rör i äggen. Tillsätt övriga ingredienser. Häll upp smeten i en smord och mjölad form, 1,5 – 2 liter. Strö på nötterna. Grädda mitt i ugnen i 175 °C i cirka 45 minuter. Låt svalna i formen.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.