Ananas-kokos-rom marmelad

Ananas-kokos-rom, vilken kombination. En exotisk marmelad med ananas, kokosflingor, syltsocker och rom som är både lyxig och enkel att göra.

Betyg (108 st)

Ingredienser

450 g krossad ananas inklusive spad
1 dl kokosflingor
3 dl Dansukker Syltsocker
3-4 msk rom

Instruktioner

Blanda ananas, kokos och syltsocker i en gryta och koka i 3 minuter. Tillsätt romen. Ta grytan från värmen och skumma noga. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar. Förslut. Förvara mörkt och svalt.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.