Ingredienser
12 strömmingsfiléer
Fyllning
1 tsk salt
2 krm vitpeppar
2 msk dijonsenap
1 msk Dansukker Ljus Sirap
2 msk finhackad dill
Till stekning
Rågmjöl
Smör eller margarin
Lag
1 dl ättiksprit
2 dl vatten
1 1/2 dl Dansukker Svenskt Strösocker
10 kryddpepparkorn
10 svartpepparkorn
Garnering
Dill, rödlök, kapris
Instruktioner
Skölj fisken väl. Lägg den på hushållspapper med skinnsidan nedåt. Blanda samman salt, vitpeppar, dijonsenap, sirap och dill till fyllningen och bred sedan denna på fisken. Vik samman fisken på mitten och doppa i rågmjöl. Stek fisken på båda sidor i matfett. Lägg fisken i en skål.
Blanda samman ättika, vatten, socker, kryddpepparkorn och svartpepparkorn till lagen i en gryta och koka upp. Häll den varma lagen över fisken. Garnera med dillkvistar, skivad rödlök och kapris.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.
Bjud på frasiga våfflor
Fira våffeldagen med att bjuda på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt.
Påskens godsaker
Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.
Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.
Värmer gott när det är kallt
Här hittar du varianter på te, kaffe och varm choklad. Recept som passar allt ifrån att ta med sig ut i termos, till att avnjuta hemma, morgon, eftermiddag eller kväll.
Citrusmarmelader
Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig. Använder du dessutom vårt Syltsocker gör du din egen marmelad på några minuter.
Ljuvlig choklad
Mmm! Finns det något godare än en riktigt fyllig och smarrig chokladkaka som får livsandarna att jubla. Som en extra guldkant på tillvaron eller som avslutning på en god måltid.