Biskvier i form

20 stycken
Biskvier i form
Betyg: (68st)

Ingredienser

Botten
200 g sötmandel
3 dl Dansukker Florsocker
2 äggvitor

Kräm
150 g smör
1 1/2 dl Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
1 msk kakao
2 äggulor

Glasyr
150 g choklad, ljus eller mörk, av hög kvalitet
2 msk kokosfett eller 1 msk olja

Mal mandeln. Blanda mandel och florsocker. Tillsätt vitorna och arbeta samman till en slät smet. Skeda upp smeten i småkaksformar. Grädda mitt i ugnen i 200 °C i cirka 15 minuter. Låt kallna. Rör smör och muscovadorörsocker smidigt. Sikta ner kakaon och rör i äggulorna. Fördela fyllningen på bottnarna. Sätt in kakorna i frysen i 30 minuter. Smält chokladen och kokosfettet över vattenbad. Doppa krämen på kakorna i den smälta chokladen. Ställ i kylskåp för att stelna. Förvaras i kylskåp.

Receptet är framtaget av

Dansukker