Bombardino

Bombadino är en populär dryck i skidbacken men passar lika bra hemma i stugan i påsk. Bombardino med konjak och ägglikör ska serveras varm.

4 glas

Betyg (0 st)

Ingredienser

2 dl vispgrädde
1 msk Dansukker Gelésocker Multi
4 dl mjölk
2 dl (20 cl) konjak
2 dl (20 cl) ägglikör
1-2 tsk Dansukker Rörsocker Strö

Instruktioner

Vispa grädden och gelésockret till fast skum. Blanda mjölk, konjak och ägglikör i en gryta och värm under lock tills blandningen är riktigt het. Häll upp i fyra glas. Fördela grädden ovanpå den varma drycken. Dofta över lite rörsocker.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Gör din egen glass

Gör din egen glass i sommar! För varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika

Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Rabarberdags

Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Sommardrinkar

Bjud någon du tycker om på en uppiggande drink med smak av sommar. Här hittar du läskande sommardrinkar för alla smaker och även alkoholfria alternativ.

Goda grillsåser, marinader och rubs

Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Se till att du har svenskt socker i påsen.

När du väljer vårt svenska strösocker bidrar du till att stötta skånska sockerbetsodlare samtidigt som Sveriges inhemska produktion av livsmedel bevaras och stärks. Något som är viktigare än någonsin just nu. Läs varför här.