Ingredienser
Brownie
200 g smör
200 g mörk choklad
3 ägg
250 g Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
125 g vetemjöl
½ tsk salt
Mjölkchokladganache
100 g mjölkchoklad
20 g Dansukker Ljus Sirap
0,5 dl vispgrädde
Pekannötter
Instruktioner
Brownie
Förvärm ugnen till 180 grader varmluft. Smält smöret i en gryta och ta av den från värmen. Tillsätt den hackade, mörka chokladen och låt den smälta i smöret. Kyl lätt. Vispa ägg, muscovadorörsocker, mjöl och salt till luftig konsistens. Häll långsamt i smör- och chokladblandningen under omrörning. Häll browniesmeten i en kvadratisk form (22 x 22 cm) klädd med bakplåtspapper. Grädda kakan i ca 22 minuter. Låt svalna helt och förvara sedan svalt.
Mjölkchokladganache
Finhacka chokladen och lägg den i en skål. Värm sirap och grädde till kokpunkten och häll genast blandningen över chokladen. Låt vila i 2 minuter och rör sedan väl med cirkelrörelser från mitten och utåt, tills chokladen har smält samman med grädden. Låt ganachen stå i en kvart och bred sedan ut den över brownien.
Strö pekannötter över.
- Recept Anne au Chocolat - anneauchocolat.dk
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Våffeldagen
Den 25 mars firar vi Våffeldagen. Och vad passar då bättre än att bjuda på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt.

Påskens godsaker
Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.

Pannkakor
Barn älskar pannkakor. Och det gör vuxna med. Pannkakor är perfekta som mellanmål, utflyktsmat, brunch eller efterrätt – och så är de lätta att variera med olika goda tillbehör.

Citrusmarmelader
Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig.

Värmer gott när det är kallt
Varma drycker är bra under alla årstider i vårt lynniga, nordiska klimat. Men framförallt uppskattas de att värma sig med på vintern efter en tur i skidbacken.

Se till att du har svenskt socker i påsen.
När du väljer vårt svenska strösocker bidrar du till att stötta skånska sockerbetsodlare samtidigt som Sveriges inhemska produktion av livsmedel bevaras och stärks. Något som är viktigare än någonsin just nu. Läs varför här.