Ingredienser
360 g jordnötssmör
110 g smör
5 dl Dansukker Florsocker
1 dl Dansukker Ljust Muscovadorörsocker
1 nypa salt
Garnering
ca 400 g choklad
Instruktioner
Vispa ihop jordnötssmör och smör i en skål tills det blir krämigt. Tillsätt florsocker, muscovadorörsocker och salt och vispa ihop. Ställ i kylen minst 30 min.
Rulla smeten till 35 bollar och lägg på ett bakplåtspapper. Ställ i frysen i ca 20 min.
Smält under tiden choklad i ett vattenbad. Ta ut bollarna från frysen, stoppa en tandpetare i varje och doppa i chokladen, lämna en liten öppning på toppen.
Ta ut tandpetarna ur bollarna och tryck lite med en sked för att jämna till ytan. Låt stelna i kylen.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Gör din egen glass
Varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.