Pannacotta
Passionsfruktsgelé
Crumbles
Börja med pannacottan. Hacka den vita chokladen. Koka upp vispgrädde och ställ kastrullen åt sida, tillsätt chokladen och rör slät. Ställ kastrullen på spisen och häll i gelésockret och koka i 30 sekunder.
Häll upp pannacottan i 5 glas och ställ i kylen för att stelna, ca 2 timmar.
Gör passionsfruktsgelén. Gröp ur passionsfrukten och lägg i en kastrull. Tillsätt mousserande vin och gelésocker. Koka 1 minut och låt svalna lite.
Mixa digestivekexen med smält smör och sirap. Ställ åt sidan.
Ta ut pannacottan ur kylen och lägg den avsvalnade gelén på toppen. Ställ i kylen i ytterligare 2 timmar.
Innan servering, strö crumbles på toppen av passionsfruktsgelén.
Receptet är framtaget av