Ingredienser
Pannacotta
100 vit choklad
4 dl vispgrädde
3/4 dl Dansukker Gelésocker Multi
Passionsfruktsgelé
2 passionsfrukter
2 dl mousserande vin
1/2 dl Dansukker Gelésocker Multi
Crumbles
50 g digestive
15 g smält smör
1 tsk Dansukker Mörk Sirap
Instruktioner
Börja med pannacottan. Hacka den vita chokladen. Koka upp vispgrädde och ställ kastrullen åt sida, tillsätt chokladen och rör slät. Ställ kastrullen på spisen och häll i gelésockret och koka i 30 sekunder.
Häll upp pannacottan i 5 glas och ställ i kylen för att stelna, ca 2 timmar.
Gör passionsfruktsgelén. Gröp ur passionsfrukten och lägg i en kastrull. Tillsätt mousserande vin och gelésocker. Koka 1 minut och låt svalna lite.
Mixa digestivekexen med smält smör och sirap. Ställ åt sidan.
Ta ut pannacottan ur kylen och lägg den avsvalnade gelén på toppen. Ställ i kylen i ytterligare 2 timmar.
Innan servering, strö crumbles på toppen av passionsfruktsgelén.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Gör din egen glass
Varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.