Chilisirap

Vill du ha mer hetta till din efterrätt? Chilisirapen är extra god att ringla över färska bär, på glass eller att ha som smaksättare i äpplepaj.

1 liten glasflaska

25 minuter

Betyg (1 st)

Ingredienser

2 chili
2 dl Dansukker Vit Sirap
2 dl vatten

Instruktioner

Skölj och hacka chilin. Blanda ihop alla ingredienser i en tjockbottnad kastrull. Koka i 5 minuter. Rör om då och då.

Häll upp sirapen i en väl rengjord glasflaska med lock. Låt svalna utan lock. Förvaras i kylen.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.