Ingredienser
180 g rumstempererat smör
2 dl Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
2 tsk Dansukker Vaniljsocker
3 msk kakao
50 g finhackad mörk choklad
7 dl havregryn
1 msk konjak eller äppeljuice
2 msk frystorkade hallon, krossade
Garnering
100 g smält mörk choklad
Instruktioner
Rör smör och socker smidigt.
Blanda ner kakao, choklad, havregryn och konjak. Vänd sist ner de frystorkade hallonen.
Forma bollar. Doppa dem i smält choklad, garnera gärna med några krossade frystorkade hallon.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider
Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.