Botten
Chokladbollssmörkräm
Garnering
Sätt ugnen på 175°C, varmluft.
Riv mandelmassa. Blanda i socker och äggvita och vispa ihop. Klicka ut små runda kakor på plåtar med bakplåtspapper. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 12-14 minuter. Låt svalna helt.
Gör smörkrämen. Vispa upp smör och tillsätt florsocker, kakao och äggula. Mixa havregryn så att de blir lite mindre. Tillsätt havregryn, kokos och kaffe i smeten. Vispa till en fluffig smörkräm.
Bred smörkrämen på kakorna. Ställ chokladbiskvierna i frysen i 15 minuter.
Förbered garneringen. Hacka och smält choklad över ett vattenbad. Ta ut biskvierna från frysen och doppa smörkrämen i chokladen. Strö kokos på toppen och ställ på galler för att stelna.
Receptet är framtaget av