Ingredienser
100 g smör
100 g mörk choklad, hackad
3 ägg
1 1/2 dl Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
1/2 dl Dansukker Ljus Sirap
2 dl vetemjöl
2 dl NonStop
2 dl mini marshmallows
2 dl jordnötter eller cashewnötter
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 °C.
Smörj en form med löstagbar kant (22 – 26 cm i diameter).
Smält smöret, ta av från plattan, tillsätt den hackade chokladen, rör om tills det smält.
Vispa ägg, socker och sirap pösigt.
Vänd ner mjölet och tillsätt den smälta chokladen.
Blanda försiktigt ner NonStop, marshmallows och nötter.
Häll blandningen i formen.
Grädda i ugnen i 20 – 30 minuter.
Garnera med marsmallows och chokladsås.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider
Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.