Ingredienser
120 g färska hallon
100 g mörk choklad
1 dl vispgrädde
30 g Dansukker Glykossirap
Överdrag
200 g mörk choklad
40 g riven kokos
2 tsk hallonpulver
Instruktioner
Häll hallonen i en gryta och värm till kokpunkten innan du silar bort kärnorna. Hacka chokladen och lägg den i en skål. Smält chokladen i ett vattenbad eller i mikrovågsugn på medelhög effekt. Värm vispgrädde, glykossirap och 25 g hallonpuré till kokpunkten och häll genast det över chokladen. Rör om från mitten och utåt med cirkelrörelser tills ganachen har blivit en slät smet. Använd gärna stavmixer på slutet. Låt ganachen stelna i kylskåp i 4–5 timmar och forma sedan till 15 lika stora tryfflar. Sätt in i frysen och smält under tiden chokladen till doppning. Blanda kokos och hallonpulver i en skål. Doppa tryfflarna i chokladen en i taget och vänd dem sedan i den ljusröda kokosen.
- Recept Anne au Chocolat - anneauchocolat.dk
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Fantastiska fläder
Äntligen blommar den fantastiska flädern! Fläderblommorna kan du hitta i juni-juli och i augusti blir fläderbären mogna. Av både fläderblommorna och fläderbären kan du göra massvis med gott – och dessutom är det väldigt lätt att göra. Här har vi samlat alla våra fantastiska fläderrecept!

Härliga jordgubbstider
Sommaren – härliga jordgubbstider! Nu gäller det att ta vara på alla jordgubbar. De är givetvis goda att äta som de är, men låt dig gärna inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens. Om du inte hinner ta vara på denna härliga jordgubbstid, så är bären lätta att frysa in till vintern.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten. Här hittar du våra tips på härliga sommardesserter, både för den som vill bjuda på ett enklare alternativ och för er som vill testa något lite mer avancerat.

Läckra recept på sylt och marmelad
Ta vara på sommarens frukter och bär och spana in våra läckra recept på sylt och marmelad. Perfekta att ha på frukostmackan, i yoghurten eller till pannkaksbuffén. Med hjälp av syltsocker är det extra enkelt att njuta av dina hemgjorda, läckra sylter och marmelader.

Gör din egen glass
Gör din egen glass i sommar! För varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Sommardrinkar
Bjud någon du tycker om på en uppiggande drink med smak av sommar. Här hittar du läskande sommardrinkar för alla smaker och även alkoholfria alternativ. Varför inte testa Bubbelsangria eller Rabarber Margarita?