Ingredienser
120 g färska hallon
100 g mörk choklad
1 dl vispgrädde
30 g Dansukker Glykossirap
Överdrag
200 g mörk choklad
40 g riven kokos
2 tsk hallonpulver
Instruktioner
Häll hallonen i en gryta och värm till kokpunkten innan du silar bort kärnorna. Hacka chokladen och lägg den i en skål. Smält chokladen i ett vattenbad eller i mikrovågsugn på medelhög effekt. Värm vispgrädde, glykossirap och 25 g hallonpuré till kokpunkten och häll genast det över chokladen. Rör om från mitten och utåt med cirkelrörelser tills ganachen har blivit en slät smet. Använd gärna stavmixer på slutet. Låt ganachen stelna i kylskåp i 4–5 timmar och forma sedan till 15 lika stora tryfflar. Sätt in i frysen och smält under tiden chokladen till doppning. Blanda kokos och hallonpulver i en skål. Doppa tryfflarna i chokladen en i taget och vänd dem sedan i den ljusröda kokosen.
- Recept Anne au Chocolat - anneauchocolat.dk
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Sprid kärlek på Alla Hjärtans Dag
Bjud på fika med något extra gott som är en fröjd såväl för ögat som för gommen. Och din Valentin blir garanterat glad.

Säsong för Semlor
Semlor, eller fastlagsbullar, finns i en rad olika varianter. Inspireras av våra recept och bjud på egna semlor.

Vinterutflykter
Fyll på med energi i sportlovsbacken. Här har vi samlat goda recept som passar perfekt till utflykten och kan enkelt packas i termosen och ryggsäcken.

Citrusmarmelader
Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig.

Värmer gott när det är kallt
Varma drycker är bra under alla årstider i vårt lynniga, nordiska klimat. Men framförallt uppskattas de att värma sig med på vintern efter en tur i skidbacken.

Det enda svenska strösockret!
Nu har vi tagit fram en ny design på vårt Från Sverige-märkta strösocker. Allt för att göra det enklare för dig att välja svenskt!