Ingredienser
3 stora citroner (ca 150 g)
skalet från 1 citron ca
15 g färsk ingefära
1/2 dl vatten
150 g Dansukker Syltsocker
Instruktioner
Tvätta citronerna och riv skalet från en citron och ställ åt sidan. Skala citronerna och skär ut fruktköttet. Skär bort allt det vita och dela klyftorna i mindre bitar.
Skala och riv ingefära. Lägg fruktkött, citronskal och ingefära i en kastrull, tillsätt vatten och koka upp.
Tillsätt syltsocker och låt sjuda under omrörning i 7-9 min. Häll upp marmeladen i väl rengjorda burkar. Förslut och förvara svalt.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Gör din egen glass
Varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.