Ingredienser
3 gelatinblad
3 äggulor
1 dl Dansukker Strösocker
rivet skal och saft från 1 citron,
gärna obesprutad
3 dl vispgrädde
Salta crunch
1/2 dl kokos
1 dl vetemjöl
1 dl havregryn
2/3 dl Dansukker Farinsocker
1/4 tsk salt
50 g smör, rumstempererat
Garnering
rivet citronskal, gärna obesprutat
Instruktioner
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 min.
Vispa äggulor och socker poröst.
Värm citronsaften i en kastrull och lägg ner gelatinbladen. Smält på låg värme.
Häll ner citronblandningen i en tunn stråle i äggsmeten under vispning. Tillsätt citronskalet.
Vispa grädden och vänd ner den i äggsmeten. Fördela i 6 glas och ställ i kylskåpet ca 1 tim.
Sätt ugnen på 160°C och gör crunchen. Lägg alla ingredienserna i en skål och arbeta samman med händerna.
Sprid ut degen på en plåt med bakplåtspapper så att de blir smulor. Grädda mitt i ugnen i 10 min. Låt svalna.
Vid servering, ta ut citronfromagen, smula crunch över och toppa med rivet citronskal.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Gör din egen glass
Varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.