Ingredienser
2 1/2 dl Dansukker Rörsocker Strö
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 tsk kanel
1 dl olja
2 ägg
4 dl (ca 240 g) finriven morot
Glasyr
200 g färskost
3/4 dl Dansukker Florsocker
1/2 tsk Dansukker Vaniljsocker
1/2 dl finhackad mandel
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 °C. Klä en bakform, ca 15 x 20 cm med bakplåtspapper.
Blanda de torra ingredienserna i en skål. Vänd ner olja och tillsätt ett ägg i taget. Vispa smeten slät. Riv morot och vänd ner.
Häll smeten i formen och grädda i ca 30 minuter. Låt svalna.
Vispa ihop ingredienserna till glasyren och bred över morotskakan. Dekorera med finhackad mandel.
Låt gärna kakan safta till sig i kylen ett dygn och servera sedan.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Gör din egen glass
Varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.