Faringlass

Glass är livet, särskilt på sommaren. Smaksätt din glass med farinsocker och få en underbar smak. Faringlass smakar ännu bättre tillsammans med mandelbiskvier.

Betyg (6 st)

Ingredienser

3 äggulor
3/4 dl Dansukker Farinsocker
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
3 dl vispgrädde
50-75 g hackad choklad
75 g mandelbiskvier

Instruktioner

Vispa äggulor, vanilj- och farinsocker pösigt. Vispa grädden och vänd ner i äggsmeten. Blanda i chokladhack och biskvier. Häll upp i en form och ställ faringlassen i frysen i minst 4 timmar. Rör gärna ett par gånger i faringlassen under infrysningen.

Mandelbiskvierna kan bytas ut mot små maränger eller marhsmallows.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.