Fläder Collins

Skaka ihop sommarens läckraste drink med fläder och citron. Rimma kanten på glaset med socker och mynta. En riktig sommarsuccé!

1 drink

10 minuter

Betyg (0 st)

Ingredienser

6 cl flädersaft
3 cl citronsaft
2 cl Dansukker Svensk Vit Sirap
4 cl gin, valfritt
Is 
Sodavatten

Garnering
1 lime
3 myntablad 
1 msk Dansukker Svenskt Strösocker

Instruktioner

Muddla/mortla socker och mynta i en skål. Gnid lite lime längs kanten på glaset och doppa sedan i mynta- och sockerblandningen.

Fyll glaset med is. Blanda flädersaft, citronsaft, sirap och is i en shaker. Skaka tills kall och sila upp i glaset. Toppa med soda.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Gör din egen glass

Gör din egen glass i sommar! För varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens.

Sommardrinkar

Bjud någon du tycker om på en uppiggande drink med smak av sommar. Här hittar du läskande sommardrinkar för alla smaker och även alkoholfria alternativ.

Baka med sommarens bär

En paj eller kaka fylld med fräscha, syrliga bär är perfekt för eftermiddagsfikan. Ta vara på sommarens bär och fira att det är semester!

Sylta och Safta

Att koka sin egen sylt och saft är både enkelt och gott. Sockret lyfter fram smaken på bären och frukterna som du använder och ger ditt mästerverk längre hållbarhet.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten. Här hittar du våra tips på härliga sommardesserter.

Sommarfrukost

Här har vi samlat våra favoriter till din bästa och stressfria sommarfrukost. Vad vill du starta dagen med?