Glutenfri kokosrulle

cirka 15 skivor

Betyg (25 st)

Ingredienser

3 ägg
2 dl Dansukker Strösocker
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
3 dl kokosflingor
3/4 dl potatismjöl
1 1/2 tsk bakpulver

Till kakan
1 dl kokosflingor
1/2 dl Dansukker Strösocker

Fyllning
100 g smör eller margarin
1 dl Dansukker Ljust Muscovadorörsocker eller Dansukker Farinsocker
1 tsk Dansukker Vaniljsocker

Instruktioner

Vispa äggen och de båda sockersorterna lätt och luftigt. Blanda samman de övriga ingredienserna och vänd ner i smeten. Bre ut smeten på smort bakplåtspapper i en långpanna. Grädda mitt i ugnen i 250 °C i cirka 5 minuter. Strö kokosflingor och strösocker på kakan innan den stjälps upp på ett bakplåtspapper. Blanda samman ingredienserna till fyllningen och bre den över kakan. Rulla samman från långsidan. Förvara i kylskåp.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Himmelska hallon

Våra himmelska hallon är med sin söta smak perfekt till bakverk och desserter.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.