Glutenfria chokladbollar

cirka 20 stycken

30 minuter

Betyg (196 st)

Ingredienser

2-3 msk starkt, kallt kaffe
100 g smör
1 1/4 dl Dansukker Florsocker
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
3 dl glutenfria havregryn
1 1/2 msk kakao

Garnering
kokosflingor eller Dansukker pärlsocker

Instruktioner

Koka kaffet och låt svalna. Rör smör och de båda sockersorterna poröst.

Tillsätt havregrynen, kakao och kaffet.

Rulla kulor av degen som doppas i kokosflingor eller Dansukker pärlsocker.
Förvara i kylskåp.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.