Glutenfria köttbullar

10 portioner

1 timme

Betyg (6 st)

Ingredienser

1/2 dl pofiber
1 dl mjölk
500 g blandfärs
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 gul lök, finhackad
1-2 vitlöksklyftor
1/2 msk kalvfond
1 msk Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
1 tsk dijonsenap
1 ägg
smör

Instruktioner

Blanda pofiber och mjölk i en skål och låt svälla i cirka 5 minuter. Blanda köttfärs med salt och peppar och finhacka löken. Tillsätt lök, pressad vitlök, kalvfond, muscovadorörsocker och dijonsenap i köttblandningen. Lägg till sist i ägget och rör samman till en slät smet. Forma köttbullar i lagom storlek och stek de i smör.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.