Ingredienser
Grillad rabarber
500 g rabarber
1 dl Dansukker Eko Ljus Sirap
1 dl vatten
Kaksmulor
7 stycken Digestivekex – gör dina egna kex
30 g smör, rumstempererat
1 1/2 tsk kardemumma
1 msk Dansukker EKO Ljus Sirap
Tillbehör
Glass
Instruktioner
Skölj rabarbern och skär bort blasten. Dela stjälkarna och lägg på en djup plåt.
Blanda sirap och vatten och häll över rabarbern, rulla runt rabarbern i sirapen.
Mixa ingredienserna till kaksmulorna och ställ åt sidan.
Lägg rabarberna i dubbelt folie och häll över lite av sirapsblandningen. Toppa med kaksmulorna och slut foliepappret lite. Grilla i ca 10 minuter, tills rabarbern mjuknat. Servera med glass.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Gör din egen glass
Varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.