Ingredienser
Grillad Sockerkaka
rester från en sockerkaka
500 g valfria bär
150 g vit choklad
lite Dansukker Rörsocker Strö
Rårörd fläderkräm
2 äggulor
1/2 dl Dansukker EKO Socker
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
1 msk koncentrerad flädersaft
2 dl vispgrädde
Instruktioner
Använd resterna från en sockerkaka. Dela sockerkakan i mindre bitar och lägg i en gjutjärnspanna tillsammans med bär och grovt hackad vit choklad. Strö över lite rörsocker. Sätt gjutjärnspannan på den varma grillen och rör runt lite då och då.
Låt kakan, bären och chokladen bli varm och servera sedan tillsammans med hemgjord fläderkräm.
Gör fläderkrämen så här: Vispa äggulor, socker och vaniljsocker poröst. Rör ner flädersaften. Vispa grädden i en annan skål och vänd ner.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Rabarberdags
Nu skjuter rabarberna i höjden och det är dags att skörda de första mjälla stjälkarna. Rabarberpaj är en klassiker, men det finns en mängd andra läckra användningsområden.

Gör din egen glass
Varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens. Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Försommarfika
Duka upp för en försommarfika i solen! Här har vi samlat våra bästa recept på bakverk och drycker för en härlig eftermiddag på balkongen, i parken eller i trädgården.

Tårtor till vårens fester och firanden
Bjud på en härlig tårta till säsongens firanden så som student, skolavslutning, konfirmation och andra festliga tillfällen. Här hittar du inspirerande tårtor för vårens och sommarens fester!

Goda grillsåser, marinader och rubs
Sätt lite extra piff på grillkvällen med en riktigt god hemmagjord sås som tillbehör. Här hittar du snabbfixade såser för alla tillfällen.

Baka i långpanna
Att baka i långpanna är både enkelt och praktiskt och framför allt blir det ju så mycket av ditt bak. Perfekt om du ska ha kalas eller bjuda på fika på jobbet.