Hallonsufflé

En läcker och festlig dessert att imponera på gästerna med. Enkel att göra och går bra att förbereda.

4 port

Betyg (47 st)

Ingredienser

4 äggvitor
1 dl Dansukker Ekologiskt Rörsocker
150 g hallon
Dansukker Rörsocker Strö till formarna
Smör eller margarin till formarna


Garnering
Dansukker Florsocker 

Instruktioner

Smöra 4 små suffléformar och strö dem med rörsocker. Sätt ugnen på 150°. Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt sockret under fortsatt vispning. Vänd ner hallonen i äggvitevispet. Fördela smeten i formarna och sätt in dem i nedre delen av ugnen. Grädda i cirka 25 minuter. Pudra med florsocker och servera direkt.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Våffeldagen

Den 25 mars firar vi Våffeldagen. Och vad passar då bättre än att bjuda på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt.

Påskens godsaker

Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.

Pannkakor

Barn älskar pannkakor. Och det gör vuxna med. Pannkakor är perfekta som mellanmål, utflyktsmat, brunch eller efterrätt – och så är de lätta att variera med olika goda tillbehör.

Citrusmarmelader

Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig.

Värmer gott när det är kallt

Varma drycker är bra under alla årstider i vårt lynniga, nordiska klimat. Men framförallt uppskattas de att värma sig med på vintern efter en tur i skidbacken.

Se till att du har svenskt socker i påsen.

När du väljer vårt svenska strösocker bidrar du till att stötta skånska sockerbetsodlare samtidigt som Sveriges inhemska produktion av livsmedel bevaras och stärks. Något som är viktigare än någonsin just nu. Läs varför här.