Hallonsufflé

4 port

Betyg (45 st)

Ingredienser

4 äggvitor
1 dl Dansukker Ekologiskt Rörsocker
150 g hallon
Dansukker Rörsocker Strö till formarna
Smör eller margarin till formarna


Garnering
Dansukker Florsocker 

Instruktioner

Smöra 4 små suffléformar och strö dem med rörsocker. Sätt ugnen på 150°. Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt sockret under fortsatt vispning. Vänd ner hallonen i äggvitevispet. Fördela smeten i formarna och sätt in dem i nedre delen av ugnen. Grädda i cirka 25 minuter. Pudra med florsocker och servera direkt.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.