Hallonsylt med ingefära & lime

Hallonsylt med ingefära & lime är en fräsch och smakrik sylt. Toppa dina syltkakor med denna hallonsylt, de kommer att smälta i munnen. Baka av och njut!

20 minuter

Betyg (69 st)

Ingredienser

500 g hallon
250 g Dansukker Ekologiskt Syltsocker
3 tsk färskriven ingefära
Skal och saft från 1 tvättad ekologisk lime

Instruktioner

Skölj bären, tillsätt syltsocker, ingefära och lime.

Låt koka 3–6 minuter till önskad konsistens.

Skumma väl och häll upp på varma, väl rengjorda burkar. Förslut och förvara svalt.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.