Havre-kokoskakor

cirka 50 stycken

40 minuter

Betyg (109 st)

Ingredienser

3 dl havregryn
1 1/2 dl kokosflingor
125 g smör eller margarin
3 msk vatten
1 1/2 dl Dansukker Farinsocker
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
2 1/2 dl fin mjölmix
2 tsk bakpulver

Instruktioner

Blanda havregryn och kokosflingor och i en skål. Smält matfettet. Tillsätt vattnet och häll detta över flingblandningen. Blanda i övriga ingredienser. Rulla små kulor som läggs på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 175 °C i cirka 10 minuter. Låt svalna på galler.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Himmelska hallon

Våra himmelska hallon är med sin söta smak perfekt till bakverk och desserter.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.