Havreflarn

cirka 25 stycken

Betyg (45 st)

Ingredienser

75 g smör eller margarin
1 dl Provena Jumbo Oat
1 dl Provena Oat Flour
2 krm bakpulver
1 dl Dansukker Strösocker
2 msk Dansukker Ljus Sirap
2 msk vispgrädde

Instruktioner

Smält matfettet i en kastrull. Tillsätt övriga ingredienser och blanda väl. Klicka ut smeten på plåtar med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 200 °C i 6-7 minuter.

Gör lyxiga dubbla flarn genom att lägga samman dem med t ex Nutella eller vispad grädde med bär.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Himmelska hallon

Våra himmelska hallon är med sin söta smak perfekt till bakverk och desserter.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.