Ingefärspannacotta med bär

4 portioner

Betyg (54 st)

Ingredienser

5 dl vispgrädde
1 dl Dansukker Gelésocker Multi
1 tsk finriven, färsk ingefära
1 tsk Dansukker Vaniljsocker

Garnering
1 dl Dansukker Glykossirap
1 ekologisk lime, rivet skal och saft
2 dl bär t ex blåbär 

Instruktioner

Blanda grädde, gelésocker, ingefära och vaniljsocker i en kastrull och koka i en halv minut. Häll upp i fyra glas och ställ i kylskåp för att stelna. Blanda glykossirapen med limeskal och –saft och koka upp. Ställ åt sidan för att svalna. Blanda limesirapen med färska bär och servera till pannacottan.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.