Ischoklad

cirka 65 stycken 15 minuter + 1 timme i kylskåp
Ischoklad, en julig klassiker som alla älskar. Välj mellan vit, ljus eller mörk choklad och garnera med mandel, lime, polka, eller turkisk peppar. Ställ fram ischokladen på ditt favoritfat.
Ischoklad
Betyg: (29st)

Ingredienser

  • 250 g vit, ljus eller mörk choklad
  • 125 g kokosfett
  • 1/4 dl Dansukker Florsocker

Garnering

  • hackad mandel
  • rivet limeskal, gärna obesprutad
  • krossad polkagris
  • krossad turkisk peppar

Dela chokladen i bitar och lägg den tillsammans med fett och florsocker i en skål och smält över vattenbad. Blanda om och häll upp i formar. Låt stelna lite och strö på valfri garnering. Låt stelna helt.

Receptet är framtaget av

Dansukker