Iskaffe

Njut av hemmagjort iskaffe när solen kommer fram. Toppa ditt goda iskaffe med kaffeisbitar och bjud dina vänner på en härlig dryck! Du kommer att imponera!

4 glas

ca 30 min.

Betyg (139 st)

Ingredienser

4 dl starkt kaffe
4 msk Dansukker Farinsocker
4 dl iskall mjölk
Kaffeisbitar, eller vanliga isbitar, se recept här

Instruktioner

Brygg 4 dl starkt kaffe och tillsätt farinsocker. Rör till sockret löst sig och ställ i kylen för att svalna. Tillsätt den kalla mjölken och häll upp på glas. Tillsätt kaffeisbitarna och servera.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Jul med smak av svensk sirap!

Här bjuder vi på våra godaste recept som förgyller både lussefika, glöggmingel, tomte-väntan och julbord. Alla är bakade och blandade med Sveriges enda svenska sirap – Dansukkers. Njut!

Det enda svenska strösockret!

Nu har vi tagit fram en ny design på vårt Från Sverige-märkta strösocker. Allt för att göra det enklare för dig att välja svenskt!

Pepparkakor

Finns det något bättre än doften av nybakade pepparkakor? Ja, det skulle väl i så fall vara smaken av dem.

Julgodis

Julgodis är ett måste för alla som gillar sötsaker. Duka fram hemgjord knäck, kola, praliner och tryfflar på godisbordet.

Baka med saffran

Saffran har en härlig rund och aromatisk karaktär som passar perfekt i bakning och är en uppskattad krydda världen över.

Julens godaste recept

Det är få tider på året som är så mysiga som runt jul. Här hittar du julens bakverk, godis, pyssel, drycker, mat och desserter.