Iskaffe

Njut av hemmagjort iskaffe när solen kommer fram. Toppa ditt goda iskaffe med kaffeisbitar och bjud dina vänner på en härlig dryck! Du kommer att imponera!

4 glas

ca 30 min.

Betyg (139 st)

Ingredienser

4 dl starkt kaffe
4 msk Dansukker Farinsocker
4 dl iskall mjölk
Kaffeisbitar, eller vanliga isbitar, se recept här

Instruktioner

Brygg 4 dl starkt kaffe och tillsätt farinsocker. Rör till sockret löst sig och ställ i kylen för att svalna. Tillsätt den kalla mjölken och häll upp på glas. Tillsätt kaffeisbitarna och servera.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Våffeldagen

Den 25 mars firar vi Våffeldagen. Och vad passar då bättre än att bjuda på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt.

Påskens godsaker

Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.

Pannkakor

Barn älskar pannkakor. Och det gör vuxna med. Pannkakor är perfekta som mellanmål, utflyktsmat, brunch eller efterrätt – och så är de lätta att variera med olika goda tillbehör.

Citrusmarmelader

Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig.

Värmer gott när det är kallt

Varma drycker är bra under alla årstider i vårt lynniga, nordiska klimat. Men framförallt uppskattas de att värma sig med på vintern efter en tur i skidbacken.

Se till att du har svenskt socker i påsen.

När du väljer vårt svenska strösocker bidrar du till att stötta skånska sockerbetsodlare samtidigt som Sveriges inhemska produktion av livsmedel bevaras och stärks. Något som är viktigare än någonsin just nu. Läs varför här.