Jordgubbs-hallonsylt med frysta bär

Sylt och marmelad går lika bra att göra på frysta som färska bär. Koka din egen jordgubbs-hallonsylt på frysta bär och njut av sommarens härligheter!

Betyg (47 st)

Ingredienser

300 g djupfrysta jordgubbar
200 g djupfrysta hallon
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
3 dl Dansukker Syltsocker

Instruktioner

Tina bären. Blanda samman bären med de båda sockersorterna i en kastrull och koka i cirka 5 minuter. Skumma noga. Häll upp på varm, väl rengjord burk. Förslut. Förvara svalt.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.