Ingredienser
4 1/4 dl vetemjöl
1 1/2 dl Dansukker Farinsocker
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
1 msk Dansukker Ljus Sirap
1 1/2 tsk bakpulver
1 msk pepparkakskrydda
50 g hackad sötmandel
150 g rumsvarmt smör eller margarin
Instruktioner
Blanda samman samtliga ingredienser i en skål och arbeta samman till en deg. Lägg degen i en plastpåse och låt den vila i kylskåp i 1 timme. Forma degen till en rulle, cirka 5 cm i diameter, och skär den i halvcentimeter tjocka skivor. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 200 °C i cirka 10 minuter.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Himmelska hallon
Våra himmelska hallon är med sin söta smak perfekt till bakverk och desserter.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.