Ingredienser
1 msk neskaffe
2 msk vatten
2 msk Dansukker Gelésocker Multi
4 äggulor
3/4 dl Dansukker Farinsocker
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
50 g hackade valnötter
2 dl vispgrädde
Garnering
valnötter
choklad
Instruktioner
Blanda kaffe, gelésocker och vatten i en skål eller kastrull och värm i mikro eller på spisen. Vispa äggulor, vanilj- och farinsocker pösigt. Vispa grädden till fast skum. Vänd ner grädden i äggskummet. Tillsätt därefter valnötter och kaffeblandningen. Fördela moussen i fyra glas eller skålar och ställ i kylskåp tills den skall serveras. Garnera med valnötter och choklad.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider
Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.