Kanelkakor

60 stycken

Betyg (108 st)

Ingredienser

225 g smör
2 1/4 dl Dansukker Farinsocker
2 msk Dansukker Ljus Sirap
3 1/2 dl vetemjöl
1 msk kanel
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
2 tsk bikarbonat
100 g hackade hasselnötter 

Instruktioner

Rör smör och farinsocker lätt och luftigt. Tillsätt sirapen. Blanda samman övriga ingredienser och arbeta in i smörblandningen. Dela degen i 5 bitar som rullas ut till längder. Lägg längderna på plåtar med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 180 °C i 10-12 minuter. Skär längderna i bitar så fort de kommer ur ugnen.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.