Ingredienser
2 ägg
3/4 dl Dansukker Florsocker
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
1/2 dl Dansukker Glykossirap
1 tsk mald kanel
2 dl vispgrädde
Sås
1 dl Dansukker Glykossirap
1 dl äpplejuicekoncentrat
1 dl vatten
1-2 äpplen
Instruktioner
Vispa ägg, florsocker och vaniljsocker lätt och luftigt. Tillsätt glykossirap och kanel. Vispa grädden till fast skum i en annan skål. Vänd ner grädden i äggsmeten. Häll upp smeten i en form som ställs i frysen i 4-5 timmar.
Koka upp glykossirap, juicekoncentrat och vatten. Skala äpplena och skär dem i små tärningr. Lägg tärningarna i den varma såsen. Servera såsen ljummen till parfaiten.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Våffeldagen
Den 25 mars firar vi Våffeldagen. Och vad passar då bättre än att bjuda på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt.

Påskens godsaker
Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.

Pannkakor
Barn älskar pannkakor. Och det gör vuxna med. Pannkakor är perfekta som mellanmål, utflyktsmat, brunch eller efterrätt – och så är de lätta att variera med olika goda tillbehör.

Citrusmarmelader
Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig.

Värmer gott när det är kallt
Varma drycker är bra under alla årstider i vårt lynniga, nordiska klimat. Men framförallt uppskattas de att värma sig med på vintern efter en tur i skidbacken.

Se till att du har svenskt socker i påsen.
När du väljer vårt svenska strösocker bidrar du till att stötta skånska sockerbetsodlare samtidigt som Sveriges inhemska produktion av livsmedel bevaras och stärks. Något som är viktigare än någonsin just nu. Läs varför här.