Kiwisylt

Vi älskar kiwi, och dessutom är det en god frukt att göra sylt på! Servera den sötsyrliga kiwisylten som ett tillbehör till vaniljglass, eller varför inte som ett roligt inslag till ostbrickan?

2 burkar

30 min.

Betyg (149 st)

Ingredienser

800 g kiwi (500 g efter skalning)
saften av 1/2 citron
300 g Dansukker Syltsocker

Instruktioner

Skala kiwin och skär i mindre bitar.

Lägg kiwin i en kastrull tillsammans med pressad citronsaft och syltsocker.

Låt koka i 7-8 min. Skumma väl.

Häll upp på varma, väl rengjorda burkar. Förslut. Förvara svalt och mörkt.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Sprid kärlek på Alla Hjärtans Dag

Bjud på fika med något extra gott som är en fröjd såväl för ögat som för gommen. Och din Valentin blir garanterat glad.

Säsong för Semlor

Semlor, eller fastlagsbullar, finns i en rad olika varianter. Inspireras av våra recept och bjud på egna semlor.

Vinterutflykter

Fyll på med energi i sportlovsbacken. Här har vi samlat goda recept som passar perfekt till utflykten och kan enkelt packas i termosen och ryggsäcken.

Citrusmarmelader

Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig.

Värmer gott när det är kallt

Varma drycker är bra under alla årstider i vårt lynniga, nordiska klimat. Men framförallt uppskattas de att värma sig med på vintern efter en tur i skidbacken.

Det enda svenska strösockret!

Nu har vi tagit fram en ny design på vårt Från Sverige-märkta strösocker. Allt för att göra det enklare för dig att välja svenskt!