Ingredienser
Fruktpuré
500 g valfria frysta bär
3 dl Dansukker Gelésocker Multi
Bollar
250 g cashewnötter
4 msk Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
6 dl riven kokos
Garnering
riven kokos
Instruktioner
Till fruktpurén, blanda bär och socker i en gryta, låt koka 5 minuter, mixa, sila och ställ i frysen.
Till bollarna, mixa nötter, socker och kokos. Tillsätt frusen fruktpuré till önskad konsistens. Det ska gå att rulla smeten till små bollar.
Rulla bollarna i kokos.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider
Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.