Ingredienser
2 msk kokosolja
1–2 dl popcorn (ska täcka grytans botten)
1 dl Dansukker Ljus Sirap
1 1/2 dl Dansukker Svenskt Strösocker
1/2 tsk bikarbonat
Instruktioner
Värm upp 1 msk kokosolja i en medium stor kastrull.
Häll i popcorn så det täcker botten.
Täck med lock och skaka lite då och då. Poppa tills de är färdigpoppade. Ställ åt sidan.
Häll sirap, socker och 1 msk kokosolja i en liten kastrull. Låt det koka upp och koka i 3–4 minuter eller tills det har börjat tjockna.
Ta av från värmen och blanda ner bikarbonaten och häll snabbt över popcornen och blanda.
Häll ut popcornen på ett bakplåtspapper och låt svalna.
Tips
Popcornen håller upp till 3 dagar i en lufttät behållare.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Våffeldagen
Den 25 mars firar vi Våffeldagen. Och vad passar då bättre än att bjuda på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt.

Påskens godsaker
Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.

Pannkakor
Barn älskar pannkakor. Och det gör vuxna med. Pannkakor är perfekta som mellanmål, utflyktsmat, brunch eller efterrätt – och så är de lätta att variera med olika goda tillbehör.

Citrusmarmelader
Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig.

Värmer gott när det är kallt
Varma drycker är bra under alla årstider i vårt lynniga, nordiska klimat. Men framförallt uppskattas de att värma sig med på vintern efter en tur i skidbacken.

Se till att du har svenskt socker i påsen.
När du väljer vårt svenska strösocker bidrar du till att stötta skånska sockerbetsodlare samtidigt som Sveriges inhemska produktion av livsmedel bevaras och stärks. Något som är viktigare än någonsin just nu. Läs varför här.