Ingredienser
100 g mörk choklad
4 msk grädde
150 g (ca 3 dl) Dansukker Florsocker
100 g (3 dl) kokosflingor
vit choklad
Instruktioner
Smält den mörka chokladen över vattenbad. Tag bort chokladen från vattnet och rör i grädden.
Tillsätt kokosflingorna. Arbeta därefter in florsockret, lite i sänder, till en smidig massa. Ställ kallt i 2 timmar.
Riv den vita chokladen. Forma tryffelmassan till kulor som rullas i chokladen. Lägg eventuellt kulorna i pappersformar. Förvara svalt.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider
Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.