Kokostryffel

Underbara kokostryfflar att bjuda på till kaffet. Dessa kokostryfflar förbereder du enkelt och kan ta fram under julen.

cirka 35 stycken

Betyg (32 st)

Ingredienser

100 g mörk choklad
4 msk grädde
150 g (ca 3 dl) Dansukker Florsocker
100 g (3 dl) kokosflingor
vit choklad

Instruktioner

Smält den mörka chokladen över vattenbad. Tag bort chokladen från vattnet och rör i grädden.

Tillsätt kokosflingorna. Arbeta därefter in florsockret, lite i sänder, till en smidig massa. Ställ kallt i 2 timmar.

Riv den vita chokladen. Forma tryffelmassan till kulor som rullas i chokladen. Lägg eventuellt kulorna i pappersformar. Förvara svalt.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.