Krusbärsmarmelad

Att koka krusbärsmarmelad är ett perfekt sätt att ta vara på sommarens skörd av krusbär. Använd krusbärsmarmeladen så väl på mackan som till en tårta eller paj.

2 burkar

30 minuter

Betyg (354 st)

Ingredienser

500 g krusbär
500 g Dansukker Syltsocker
1 kanelstång

Instruktioner

Skölj krusbären och koka i ca 3 minuter.

Mixa krusbären lite slarvigt så att det blir lite bitar kvar. Blanda i syltsocker och kanelstång. Låt koka ca 10 minuter.

Skumma väl och häll upp på varma, väl rengjorda burkar. Förslut. Förvara svalt.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Sprid kärlek på Alla Hjärtans Dag

Bjud på fika med något extra gott som är en fröjd såväl för ögat som för gommen. Och din Valentin blir garanterat glad.

Säsong för Semlor

Semlor, eller fastlagsbullar, finns i en rad olika varianter. Inspireras av våra recept och bjud på egna semlor.

Vinterutflykter

Fyll på med energi i sportlovsbacken. Här har vi samlat goda recept som passar perfekt till utflykten och kan enkelt packas i termosen och ryggsäcken.

Citrusmarmelader

Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig.

Värmer gott när det är kallt

Varma drycker är bra under alla årstider i vårt lynniga, nordiska klimat. Men framförallt uppskattas de att värma sig med på vintern efter en tur i skidbacken.

Det enda svenska strösockret!

Nu har vi tagit fram en ny design på vårt Från Sverige-märkta strösocker. Allt för att göra det enklare för dig att välja svenskt!