Ingredienser
750 g (1 1/2 liter) rabarber i bitar
1 1/2 dl Dansukker Ekologiskt Rörsocker
3/4 dl sötmandel
200 g keso
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
3 små ägg
3/4 dl lätt crème fraiche
Smör eller margarin till formen
Instruktioner
Smörj en ugnssäker form. Lägg i rabarberbitarna. Strö över rörsockret och sätt in formen i ugnen i 200 °C i 5 minuter. Finhacka mandeln. Blanda samman mandeln, keson, vaniljsockret, äggen och crème fraichen och häll blandningen över rabarbern. Sätt in i ugnen och grädda i cirka 30 minuter. Servera med lättvispad grädde, crème fraiche eller vaniljglass.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Gör din egen glass
Gör din egen glass i sommar! För varför köpa glass om du kan göra den helt själv? Använd Glykossirap som ger glassen en krämig och mjuk konsistens.

Sommardrinkar
Bjud någon du tycker om på en uppiggande drink med smak av sommar. Här hittar du läskande sommardrinkar för alla smaker och även alkoholfria alternativ.

Baka med sommarens bär
En paj eller kaka fylld med fräscha, syrliga bär är perfekt för eftermiddagsfikan. Ta vara på sommarens bär och fira att det är semester!

Sylta och Safta
Att koka sin egen sylt och saft är både enkelt och gott. Sockret lyfter fram smaken på bären och frukterna som du använder och ger ditt mästerverk längre hållbarhet.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten. Här hittar du våra tips på härliga sommardesserter.

Sommarfrukost
Här har vi samlat våra favoriter till din bästa och stressfria sommarfrukost. Vad vill du starta dagen med?