Ingredienser
200 g smör eller margarin
1 3/4 dl Dansukker Strösocker
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
3 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
100 g hasselnötskärnor
Instruktioner
Vispa matfett och de båda sockervarianterna poröst. Blanda mjöl, bakpulver och nötter och vänd ner i smeten. Rulla 20 bollar av smeten och lägg glest på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 175 °C i cirka 10 minuter.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider
Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.